Auton lasien tummennus

Auton lasien tummennus

Lasien tummennus

Vähennä kuumuutta autossasi jopa 63 %

Auton lasien tummennus vähentää kuumuutta autossasi jopa 63 %. Viileämpi matkustamo tarjoaa sinulle enemmän mukavuutta ja samoin säästät huomattavasti ilmastointilaitteen käyttöaikaa, sen käyttöikä pitenee – se on huomionarvoinen säästö.

Lisäksi auton lasien tummennus muuttaa autosi ulkonäön paljon paremmaksi, joka on kaikkein tärkeintä. Se on jopa terveellistä – sävylasit suodattavat jopa 99 % vaarallisesta auringon UV-säteilystä.

Halutessasi laatua ja kohtuuhintoja, niin voin olla sinulle avuksi. Asennan Helsingissä autojen, pikkubussien, maastureiden ja pakettiautojen laseihin sävykalvoja, jotta elämäsi olisi mukavampaa ja turvallisempaa. Käytän USA:ssa valmistettuja hyvin laadukkaita Johnsonin ikkunakalvoja. Valikoimassa on kahta erilaista sävykalvotyyppiä: Renegade ja Marathon.

Renegade on hyvin laajasti käytössä oleva metalliton kaksikerroksinen sävykalvo. Koska monien autojen radio- ja gps-antennit on asennettu takaikkunan lasiin, niin metalliton sävykalvo ei häiritse antennin toimintaa. Kalvossa on 99 %:n UV-säteilysuoja, päällystetty naarmuuntumista kestävällä materiaalilla. Tummuusvaihtoehdot ovat 5%, 20%, 35% ja 50%.

Se on helppoa, asennus kestää 2-4 tuntia

 

Lasien tummennus Turku

Marathon on metalloitu mustansävyinen sävykalvo, jolla on korkea suojaus auringon säteilyltä. 99 %:n UV-säteilysuoja, päällystetty naarmuuntumista kestävällä materiaalilla. Tummuusvaihtoehdot ovat 5%, 15%, 20%, 30%, 35% ja 45%.

Mitä mainittu prosentti tarkoittaa? Prosentti ilmaisee läpi pääsevän valon määrää. Valitse mielestäsi sopiva sävykalvo ja täytä kyselylomakkeemme ja saat todella pian itsellesi kauniimman ja turvallisemman auton.

Jos et osaa valita kahden sävykalvon väliltä, niin kirjoita tai soita minulle ja selitän sinulle kumpi sävykalvo on autollesi sopivampi. Autonlasien tummennus on helppoa – sävykalvon asennus kestää tavallisesti yhteensä 2-4 h. Tuot auton aamulla luokseni ja iltapäivällä sävykalvo on asennettu.

Annan työlleni 5 vuoden takuun

Kysy tarjousta ja nauti viileämmästä elämästä.

 

Arvin Kuldner lasien tummennus Arvin Kuldner
Puhelin: 040 536 9818
arvin@autonlasientummennus.fi
Windglass OY
Osoite: Malminkartanontie 1, Helsinki

 

Marathon kalvo: takalasi+takasivut 20%, takaovet 30% Marathon kalvo 15% Marathon kalvo 5% Marathon kalvo 15% Marathon kalvo 5% Marathon 20% kalvo: takalasi+takasivut+takaovet+etuovet Marathon kalvo 5%

Auton lasien tummennus

Hyvä laatu

Käytämme USA:sta tuotuja laadukkaita Johnsonin sävykalvoja ja annamme sävylaseille 5 vuoden takuun.

Meidän osoite:

Soita: 040 536 9818, Arvin
Helsinki >>